Legyen az Ön rendezvénye más, mint a többi!

Rendeljen masszázst a résztvevőknek, hogy ne csak a hosszú órákon át tartó ülésre, a zsibbadó hátra és a lábfájdalmakra emlékezzenek!
Könnyedén emelheti rendezvénye színvonalát, színesítheti programjait.

Konferenciák, rendezvények alkalmával a folyamatos koncentráció s a több órán át tartó mozdulatlan ülés kellemetlen hatásai enyhíthetők székes masszázsunk segítségével.

Egy kávészünet időtartama alatt felfrissítjük rendezvénye résztvevőit, akik energikusabbá válnak, s újult erővel összpontosíthatják figyelmüket a fontosabb feladatokra.
E rendkívül népszerű masszázstípus igazi kuriózum a rendezvények résztvevői körében, melyet a rendszerint hosszan kígyózó sorok is bizonyítanak.

A konferenciamasszázs speciálisan e célra kifejlesztett széken történik, ruhán keresztül, ezért akár nyílt helyszínen is végezhető. A masszázst megbeszélés szerint 5/10/15/20 perces intervallumokban tudjuk nyújtani.

Párhuzamosan több masszázsszék megrendelésére is van mód!

Tegye egyedivé rendezvényét! Biztosítson masszázst az adott összejövetel résztvevőinek, így a masszázs jótékony hatását kihasználva, tovább fenntartható a figyelem, és rendezvényére hosszú ideig emlékezni fognak!
A rövid ideig tartó, de nagyon hatékony szék-irodai, más néven manager-masszázs szolgáltatásunkkal színvonalasan emelheti rendezvénye nívóját!

Kérjen egyedi árajánlatot!

Ez az oldal sütiket (cookie) használ a helyes működéshez. Az oldal használatával elfogadja ezeket. Több információ | Bezárás