Kedves Vendégünk!

Szlezsuk Róbert vagyok a Massage Service Kft ügyvezetője és alapítója. Társammal, Acsádi Gabriellával alapitottuk a vállalkozást, és kimondottan 4-5 csillagos szállodáknak nyújtottunk szolgáltatást a masszázs terén.

Rövid időn belül egyre több masszőrre lett szükségünk. Megfogalmazódott bennünk az az igény, hogy továbbra is, olyan masszázs szolgáltatást kívánunk biztosítani a vendégeink részére, ahol a sok éves szakmai hátterünket tudják érzékelni a vendégeink.

Oktatásban kezdtünk gondolkodni, ahol a tudományos ismereteinket, szakértelmünket tudnánk átadni azoknak a masszőröknek, akik képviselik a Masszázs Szervíz Kft. színvonalát.

Ezért a masszázs szolgáltatás tevékenységünk mellé, egy másik intézményesült alappillért építettük be, az Oktatást.

Társammal, aki a Semmelveis Egyetem Egészségtudományi karán végzett gyógytornász, gyógymasszőr oktató, létrehoztuk a Nemzetközi Masszázs Akadémiát.

2005 óta, hiteles szakmai tudás átadását megcélzó, masszőr képzéseket végzünk országosan. Ezt a színvonalas és minőségi masszázsszolgáltatás elérése érdekében hoztuk létre. Most már közel 5 000 elégedett, végzett masszőrrel számolva ez idő alatt.

Nemzetközi Masszázs Akadémia, a hallgatói számára, komoly elvárásokkal, és kimagasló szintű oktatással biztosítja a szükséges tudományos hátteret. Orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőrök közös munkája révén.

Komoly felelősséget érzünk az emberek testi-lelki épségének elérésében, megőrzésében.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy szolgáltatásunkat minden egyes alkalommal állapotfelmérés előzi meg, és csak azt követően történik a kezelés. A kihívás számunkra abban rejlik, hogy segítsük Önt az egészsége helyreállításában, és a pihenéséhez is hozzájáruljunk.

A Massage Service, szállodákban, konferenciákon és irodákban végez professzionális – több fajta – masszázs szolgáltatást a vendégek, résztvevők és munkatársak számára.

Masszázsszalonunk Fitness és Wellness részlegeibe, szeretettel várunk kedves vendégeinket, akik a hétköznapok forgatagában keresik az igényes, magas színvonalú masszázsszolgáltatást, hogy visszanyerjék testi-lelki egyensúlyukat.

Foglaljon időpontot telefonon (+36 20 460 7990), interneten (www.massageservice.hu), vagy webshopunkon (www.elenawebshop.com) keresztül.

Szeretettel várjuk meglévő és új Vendégeinket!

Üdvözlettel:

Szlezsuk Róbert

Ez az oldal sütiket (cookie) használ a helyes működéshez. Az oldal használatával elfogadja ezeket. Több információ | Bezárás