Készülj fel a nyárra

Lassan beköszönt a nyár és a várakozás időszakában fontos, hogy megtisztítsuk szervezetünket és még szebbek és még egészségesebbek legyünk. Ennek érdekében szeretnénk számodra a lelki és testi megújulást kellemessé tenni. Olyan programot ajánlunk Neked, amivel testedet és lelkedet harmóniába hozzuk! Készülj velünk karöltve, hogy az testi-lelki egyensúlyt megadhassuk Neked!

Tavaszi méregtelenítés

Életünk egyik legfontosabb időszaka a nyár és a tél. Tele élményekkel, tapasztalatokkal, amik vagy pozitívan, vagy negatívan hatottak életünkre. A negatív gondolatok, életstílus, a mozgás hiánya és a helytelen táplálkozás során a szervezetünkben felhalmozódott salak- és méreganyagok fájdalmakat okoznak, gyengítik az immunrendszert, így gátolják szervezetünk normális működését.
Az ősz és a tavasz felkészülést biztosít számunkra, hogy a felhalmozódott méreganyagokat eltávolítsuk a szervezetünkből. Lehetőségünk van a nyári és a téli időszak felméréseire, és a rendezetlen dolgok rendezésére.

Méreganyagok a szervezetben

Lehetetlen elkerülni azokat a mérgező anyagokat, amelyeket az élelmiszerekkel, vízzel, belégzéssel a testünkbe juttatunk. Ilyenek például az élelmiszeradalék-anyagok: ízfokozók, színezékek, tartósítószerek, továbbá a vegyszerek, illatanyagok, kipufogó gázok, nehézfémek stb. A vér minden szervünkhöz elszállítja a mérget, és a kiválasztó szerveket károsítja. Ha valamelyik szerv nem működik jól, a méreganyagok felszaporodása szerveink legyengülését eredményezik, elveszítjük energiánkat, vitalitásunkat.” A méreganyagok szervezetedben való túltengésének fizikai és lelki tünetei a következők lehetnek:

Fizikai üzenetek:
 • fáradékonyság
 • krónikus betegségek
 • elhízás
 • kóros soványság
 • anyagcsere panaszok
 • remegés, szédülés, hányinger
 • emésztőrendszeri panaszok
 • nyelv fehér lepedéke
 • izomfeszülés
 • stb.
Lelki üzenetek:
 • a gondolatok állandó, monoton zakatolása
 • érzelmi kiborulásokszeretetérzés hiánya
 • depresszió
 • idegesség, stressz
 • gyakori lehangolt állapot
 • reggelenként nehéz ébredés
 • álmatlanság
 • a tervek, motivációk hiánya
 • stb.

Fogyás tudatosan, egészségesen

Fontos, hogy tudd, a méregtelenítés a szervezet gyógyítását célozza meg, amely által az elraktározott méreganyagok kikerülnek a szervezetből és így a tisztulás által érhetjük el a tökéletes fizikai állapotunkat illetve ha szükséges, akkor a fogyást is. Természetesen ez a folyamat a belső lelki ráhangolódás nélkül, esetleg testünk felelőtlen éheztetésével járó sanyargatással csak azon alantas célt érjük el, hogy fáradékonyak és végül kimerültek leszünk. Ehelyett megoldás, ha a lelki ráhangolódást azzal kezded, hogy elhiszed magadról, hogy a komolyan alkalmazott méregtelenítés és azáltal elérhető fogyás jár Neked! Ellenkező esetben, ha felelőtlenül bánsz testeddel, nagyobb kárt okozol szervezetednek és a zsírtömeg rövid időn belül visszaköszön!
Komoly elhivatottságot érzünk az iránt, hogy szaktudásunk legjavát nyújtsuk. Felelősséget érzünk az emberek testi-lelki épségének elérését és megőrzését illetően. Ezért tevékenységünk másik intézményesült alappillére a Nemzetközi Masszázs Akadémia, amely a masszázs elsajátításához tudományos hátteret, – orvosok, gyógytornászok, gyógymasszőrök közös munkája révén – méltó tudást biztosít.

Fusion masszázs a méregtelenítés kulcsa

Az Fusion masszázs alkalmazásával csökkennek a kellemetlen panaszok, és erősödnek a tisztulási-és anyagcsere-folyamatok. A masszázs jótékony hatása vitathatatlan és nélküle a méregtelenítés tilos. Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy milyen nagy jelentőséggel bír a szaktudás a masszázs esetében. A Fusion masszázs nem egy pusztán alkalmazott szó, mely az egység érzetét kelti benned, hanem egy olyan komplett szolgáltatás, mely mögött komoly szaktudás húzódik és a nyirokrendszer tudományos felülvizsgálatát követően annak működéséről, lelki vonzatairól és azok együttes figyelembevételét követő szakmai kezelésről szól. A szervezeted nem játék, ezért azt javaslom, hogy olyan emberre bízd magad, aki kellő szaktudással és segítő szándékkal fordul feléd.

Karcsúsítás Masszázzsal! Érezd jól magad a testedben!

A tisztulás és fogyás, mint bármely cél befektetett energiát igényel. Ahhoz, hogy elindulj ezen az úton szükséges az, hogy energiát nyerj. Olyan programot ajánlunk Neked, ami lehetővé és természetessé teszi számodra, hogy elérd a célod. Ki gondolná, hogy a kihívás számunkra abban rejlik, hogy megmutassuk egy masszőr kiváló segítő a célod elérése érdekében. Ezért a programból nem is hagyhatjuk ki.

Programok
Méregtelenítő programjaink Fusion masszázzsal…

1 NAPOS PROGRAM:

Egészség és kényeztetés egyben!

Minden héten érdemes egy (24 v.36 órás) tisztító napot bevezetni minden egészségét megőrizni, vagy visszaszerezni vágyó ember életébe. E program segíti a mérgek távozását, könnyűvé és kellemessé teszi a napot, valamint rendszeres, heti fix nap bevezetésével segít, hogy minden héten törődjön magával!Különösen ajánljuk azoknak, akik már részt vettek hosszabb méregtelenítő kúrán, s szeretnék annak hatását hétről- hétre fenntartani.

3-5-7 NAPOS PROGRAMOK:

E programokat elsősorban azoknak ajánljuk, akik még nem vettek részt méregtelenítő kezeléseken, vagy valamilyen okból kifolyólag nem tudnak hosszabb (10 v. 35napos) programba belevágni.
A programok mindegyikére jellemző, hogy tartalmaz bevezető és levezető napokat, vagyis szervezetnek ebben az esetben is van ideje átállni a megváltozott ritmusra.

10 NAPOS PROGRAMOK:
KEZDŐ

Ezt a típusú programcsomagot  is azok számára alakítottuk ki, akiknek még ez az első  komolyabb méregtelenítése. Napi kétszeri főétkezés megengedett (párolt rizs, párolt zöldségek, bio élelmiszerek, stb.) 12-18 óra között. Ezzel már beindulnak a szervezet méregtelenítő folyamatai, mégis könnyen kivitelezhető a kezelés, nem korlátozza a napi teendőket.

10 NAPOS PROGRAMOK:
ÁLTALÁNOS

Az általános program azok számára javasolt, akik szeretnének gyorsabb, vagy hatékonyabb hatást elérni, esetleg már részt vettek bármilyen más méregtelenítő kúrán. Annyiban különbözik a kezdő programtól, hogy a napi egyszeri főétkezés során csupán párolt rizs, vagy zabpehely kása fogyasztható. Ennek magas rosttartalma segíti az emésztőrendszer tisztulását, és csökkenti az éhségérzetet.
A 10 nap alatt ingadozhat mind a fizikai, mind a lelki állapot, de napról-napra, a mérgek ürülésével, a test megkönnyebbül, felszabadul. Továbbá az a tény, hogy a szervezet az energiáit nem az emésztésre fordítja, rendkívül energikus fizikai és szellemi eredményt hoz!

10 NAPOS PROGRAMOK:
HALADÓ – LÉBÖJT

Erre a programra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már részt vettek különböző méregtelenítési programokon, ismerik a velejáróját, és szívesen folytatják ezt az utat, de vagy betegség, vagy egy általános gyengeség miatt még nem vállalják az erős programot. A szervezetben erősen beindulnak a méregtelenítés mellett az önregeneráló folyamatok is.

10 NAPOS PROGRAMOK:
ERŐS – 0 KALÓRIA

Erre a programra azokat a jelentkezőket várjuk, akik már teljesen bíznak ebben a folyamatban, és képesek teljes pihenéssel, stresszmentesen, és békében tölteni ezt a 10 napot. Amikor ilyen drasztikusan megvonjuk a táplálékot a szervezettől, nagyon erősen beindulnak a folyamattok mind testi, mind lelki síkon. A negatív, romboló belső programok működései felerősödhetnek, mielőtt feldolgozásra kerülnek. Ilyenkor teljes figyelem, és alázat (önmagunk felé) mellett felismerünk és elengedünk sok mindent, ami eddig megszomorította életünket.

35 NAPOS PROGRAMOK:
ÁLTALÁNOS

A program azoknak a személyeknek ideális, akik hosszabb ideig képesek tartani a táplálkozási tanácsokat. Ez az öt hét alkalmas a méregtelenítés mellett egy teljes életmód reform bevezetésére is, hiszen az táplálkozási –és életmód tanácsokat szakemberek ismertetik, s kontrollálják is azt 5 héten keresztül.

35 NAPOS PROGRAMOK:
HALADÓ-LÉBÖJT

Az fent leirt 35 napos kúra szerint történik ez a program is, csak étkezés helyett gyümölcs vagy zöldség leveket iszik az ember, naponta váltva.

Fogyasztó és cellulit kezelő programjaink…

Természetesen, mint minden kezelés során első és legfontosabb feladatunk az állapotod felmérése, majd a személyre szabott kúra, táplálkozási tanácsadás és mozgásprogram összeállítása. A cellulit masszázs egy mélymeleg terápiás kezelés, ami speciális készítményekkel, vákuumozással (pl: köpölyözés) tekercseléssel történik, s mindezt megkoronázzuk egy fél órás meleg takaróban való pihentetéssel. Cellulit és fogyasztó kezelésünkről bővebben itt olvashatsz.
A cellulit masszázs jelentősége abban rejlik, hogy a nyirokrendszerben – mely a méreganyagok elszállításáért felelős – a nyirokfolyadék áramlását felgyorsítjuk, pangását megszüntetjük, hiszen az izmok masszírozása, mozgása préseli tovább a sejtközi folyadékot. A vér-, nyirok-, és anyagcsere fokozásával, a zsír összetörésével megtörténik a méreganyagok elszállítása a problémás területről.


Szolgáltatás igénybevétele
 • Bejelentkezés (online, telefon, személyesen)
 • Időpont egyeztetés
 • Állapot felmérés
  • energiaszint mérés
  • testzsírtömeg
  • vérnyomás
  • súly, magasság
  • személyre szabott kúra kiválasztása
  • étrend beállítása
  • gyógyhatású készítmények személyre szabott javaslata
 • Kúra időpontjainak kiválasztása
Ez az oldal sütiket (cookie) használ a helyes működéshez. Az oldal használatával elfogadja ezeket. Több információ | Bezárás