Szeretettel üdvözöli Önt a Balance Program!

A Balance Program alapítói 2003 óta foglalkoznak munkahelyi környezetben végezhető humán szolgáltatásokkal, melynek célja, hogy komplex módon, több oldalról javítsa a dolgozók egészségi állapotát.
Alapítóink felismerték, hogy a relaxációs technikák és terápiák rendkívül fontos szerepet játszanak a munkahelyi kapcsolatok és a teljesítmény javításában; valamint az általános pozitív energia és jólét-érzés fenntartásában.

Az irodában végzett rekreáció ma már nem luxus, hanem a dolgozóknak gyógyír, a cégnek pedig a siker felé vezető út egyik alapeleme.
Az, hogy az Ön vállalata hogyan bánik az emberekkel – legyen szó a saját munkavállalókról vagy jelenlegi és jövőbeli ügyfelekről – sokat elmond a cégről egy olyan korban, amikor a versenytárshoz való átpártolás gyakran egy apró részleten múlik.
A munkaadó által támogatott prevenciós, egészségmegőrző-, illetve fejlesztő terápiák pozitívan hatnak mind a munkavállalóra, mind a munkaadóra. Minden egészségmegőrzésre szánt béren kívüli juttatás egy gesztus a munkavállaló felé, amitől a dolgozó érzi, hogy megbecsülik, fontos a személye, és máris jobban érzi magát lelkileg. A fizikai és egyéb szellemi javulásról nem is beszélve. Lojalitása fokozódik. A munkaadó pedig egészségesebb, jobb koncentrálóképességű, jó közérzetű, nagyobb munkabírású emberekkel dolgozhat, ami cége számára jobb teljesítményt, így nagyobb hasznot hozhat.

Jelenleg számos magyarországi kis-, közép-, nagyvállalat (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete, Sigma Kudos Hungary Kft., Liska Művek Kft., Pillars Kft., stb.) munkavállalóit segítjük.
Szemléletünk szerint a test és a lélek szoros kapcsolatban áll egymással. Bizonyos fizikai panaszok, betegségek hátterében akár a túl sok feszültség vagy teljesítménykényszer is állhat, nem beszélve a hosszú ideig fennálló stresszes állapot közismert egészségkárosító hatásairól. Ennek tekintetében állítottuk össze kifejezetten munkahelyi dolgozókra összeállított szolgáltatásainkat.

Kiemelt figyelmet fordítunk:
- monitor előtt ülő,
- monoton munkát végző,
- fokozott stressznek kitett,
- koncentrálni nehezen tudó
személyek regenerációjára.

Objektív és szubjektív tesztjeinkkel minden esetben felmérjük, hogy adott munkakörnyezetben milyen a dolgozók egészsége, vannak-e panaszaik, milyen a munkahelyi légkör és a munkatársi kapcsolat. A felmérések elvégzése és kiértékelése után adunk javaslatot arra, hogy milyen típusú szolgáltatás(ok) bevezetése segítené leginkább az adott kollektívát.
A már szerződött partnereinknél közreműködésünkkel (még egy–egy szolgáltatás bevezetése esetén is) javult a munkahelyi légkör és teljesítmény, csökkent a táppénzes napok száma. A dolgozók erősebbnek és kitartóbbnak érzik magukat, valamint rendkívül hálásak a vezetőségnek.

Részletes program tervekért, konzultációs időpontért érdeklődjün az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Maturicz Veronika

Ez az oldal sütiket (cookie) használ a helyes működéshez. Az oldal használatával elfogadja ezeket. Több információ | Bezárás