Készülj, szépülj velünk egészségesen a nyárra!

Kiknek ajánljuk a kezelésünket?

A cellulit kezelést azoknak ajánljuk, akik testi és lelki megújulásra, szépülésre vágynak és hajlandóak tenni és együttműködni szakértőinkkel annak érdekében, hogy az elérni kívánt eredmény a tervezett időn belül megvalósuljon. Komoly együttműködésünkre számíthat, de az Ön elszántsága szintén szükséges az eredmény eléréséhez. Célunk, hogy a kezelés során nagymérvű motivációt nyújtsunk Önnek, melyből erőt merít és sikerélménye lesz.

Milyen módszert tartalmaz?

A kezelés módszerének szerves részét képezi egy előzetes ingyenes állapotfelmérés, amiből felállítható az Önre vonatkozó – a kezelés fokozati skáláján besorolásra kerülő – diagnózis, mely a kezelés elindításához nélkülözhetetlen. Ezt követően az alábbi bekezdésben részletesen leírt kezelési terv alappilléreit a cellulit masszázs és az Ön együttműködése – javasolt minőségű és mennyiségű étrend és mozgás betartása – képezi.

Hányszor ajánlott és mennyi ideig tart?

A fogyasztó kezelés tíz alkalmas kúrából áll. Az első héten három alkalom szükséges, egy nap kihagyással. A második héten két alkalom szükséges egy vagy két nap kihagyással. A harmadik héten az Ön állapotától/ javulásától függően két vagy egy alkalom, a negyedik héttől pedig heti egy alkalom javallott, amíg a kúra ideje tart. Továbbá a kezelésen kívül eső napokon mozgástervének betartásához segítségül biztosítjuk az Ön számára a Novotel edzőterem használatát.

Milyen a cellulit masszázs?

A masszázs során mélymeleg terápiás kezelést nyújtunk, melynek során speciális cellulit és fogyasztó készítményeket alkalmaznak szakértőink, melyet a vákuumozás (köpölyözés) illetve tekercselés egészít ki. Ezt követően egy elektromos takaróval betakarjuk és húsz-harminc perc kellemes pihenést nyújtunk az Ön számára.

Ez az oldal sütiket (cookie) használ a helyes működéshez. Az oldal használatával elfogadja ezeket. Több információ | Bezárás